Vannak olyan életesemények, amik meghaladhatják megküzdési kapacitásunkat. Azért érzed nehéznek, mert nehéz is. És ez rendben van. Rendben van, ha úgy érzed: nem megy egyedül.

Miben tudok segíteni?

Munkám során egészséges, leginkább fiatal, vagy középkorú felnőttekkel foglalkozom, akik életük bizonyos területein rövidebb, vagy hosszabb ideje fennálló nehézségeket tapasztalnak.  Gyakran dolgozom párkapcsolati kérdéskörökkel, alapvető életvezetési és önismereti témakörökkel. Emellett munkám során sok esetben kerül sor érzelemszabályozási, vagy asszertív kommunikációs technikák elsajátítására, az önérvényesítés, a határok meghúzásának képességének fejlesztésére. A stressz- és a szorongás csökkentése is gyakran képezi az általam végzett tanácsadási folyamat részét. Egészségpszichológiai szaktudásom segítségével pedig szomatikus betegeknek is segítséget nyújtok a betegség és a diagnózis okozta nehézségek feldolgozásában, az esetleges életmódváltás menedzselésében.

Hogyan tudok segíteni?

Az egyéni konzultáció során 50 percig a tiéd minden figyelmem és szaktudásom. A problémáidra, nehézségekre fókuszálunk és közösen, egy csapatként próbálunk rá megoldást találni. Integratív szemléletben dolgozom, az általam ismert és tanult módszereket ötvözve, hogy egyénre szabottan, a te igényeidhez és személyedhez igazítva dolgozhassunk. Az egyéni konzultáció árazásáról e-mailben tudsz érdeklődni.

Egyalkalmas workshopok keretein belül az önismeret bizonyos mértékű mélyítésére, illetve egyes készségek (pl. érzelemszabályozás, asszertivitás, feszültségkezelés) fejlesztésére van lehetőség. Ezeket változó időpontban tartom, meghirdetni az Instagram oldalamon szoktam, amit ide kattintva érsz el. A Workshopok ára a meghirdetésükkor kerül közzétételre.

A csoportos önismereti folyamatok hosszabb elköteleződést igényelnek, egy csoport kb. 3 hónapig szokott tartani. Az egyéni konzultációval nem helyettesítik egymást, vannak átfedések, de mindkettőből máshogy tudsz profitálni. A csoportos folyamat előnye leginkább “a nem vagyok egyedül” érzésben jelenik meg, megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor 6-8 másik ember támogat a nehézségeiddel való megküzdésben hétről hétre. A csoportok indulásáról szintén az Instagram oldalamon tudsz legegyszerűbben értesülni. A csoportos önismereti folyamat árazásáról szintén e-mailben tudsz érdeklődni.

Változtatni szeretnék

Azért vagyok itt, hogy segítsek, hogy támaszkodhass rám a nehézségeikkel való szembenézés alatt. Ha úgy érzed, eljött a változás ideje, és szeretnél professzionális segítséget kapni, fordulj hozzám bizalommal. Üléseinket online, vagy Budapesten az első kerületben tartjuk, személyesen.