Vannak olyan életesemények, amik meghaladhatják megküzdési kapacitásunkat. Azért érzed nehéznek, mert nehéz is. És ez rendben van. Rendben van, ha úgy érzed: nem megy egyedül.

Miben tudok segíteni?

Munkám során főként fiatal, illetve középkorú felnőttekkel foglalkozom, akik általában az alábbi problémákkal, vagy problémák egyikével fordulnak hozzám:

  • párkapcsolati problémák, ismétlődő nehézségek a párválasztás terén, “mindig ugyanazt a típust vonzom, választom magamnak”
  • gyakori bizalmi problémák az emberi kapcsolatokban, félelem az egyedülléttől, elhagyottságtól
  • családi problémák, kívülállóság, meg nem értettség, “nem vagyok elég jó” érzése a családon belül, családi és transzgenerációs mintázatok felismerése és az azon való változtatás, szülőkről való leválás, és annak nehézségei
  • érzelmileg bántalmazó, elhanyagoló, destruktív kapcsolatokból való kilépés, továbblépés, a kapcsolat feldolgozása
  • gyászfeldolgozás, szakítás, válás, vagy egy szeretett személy halála utáni lezárás, továbblépés
  • visszatérően jelen levő megfelelési kényszer, “azt érzem, hogy csak öntöm az energiát a kapcsolataimba, de nem kapom ezt vissza, nem kölcsönös az erőfeszítés” gyakori érzése, nemet mondással, határhúzással, érzelmek kifejezésével kapcsolatos nehézségek
  • teljesítménykényszer, perfekcionizmus, az “úgy érzem, hogy bármit teszek, nem elég jó” gyakori érzése, kiégettség, elveszettség érzése

Hogyan tudok segíteni?

Az egyéni konzultáció során 50 percig a tiéd minden figyelmem és szaktudásom. A problémáidra, nehézségekre fókuszálunk és közösen, egy csapatként próbálunk rá megoldást találni.

Alapvetően a sématerápia szemléletével és eszköztárával dolgozom, ezt kiegészítve további, általam tanult irányzatok gyakorlataival (pl. brainspotting, autogén tréning, szomatikus, testalapú gyakorlatok). Ez az integratív szemlélet lehetővé teszi, hogy egyénre szabottan, a te problémáidra, nehézségeidre, igényeidre fókuszálva dolgozhassunk közösen.

 

Az egyéni konzultáció árazásáról e-mailben tudsz érdeklődni.

Egyalkalmas workshopok keretein belül az önismeret bizonyos mértékű mélyítésére, illetve egyes készségek (pl. érzelemszabályozás, asszertivitás, feszültségkezelés) fejlesztésére van lehetőség. Ezeket változó időpontban tartom, meghirdetni az Instagram oldalamon szoktam, amit ide kattintva érsz el. A Workshopok ára a meghirdetésükkor kerül közzétételre.

A csoportos önismereti folyamatok hosszabb elköteleződést igényelnek, egy csoport kb. 3 hónapig szokott tartani. Az egyéni konzultációval nem helyettesítik egymást, vannak átfedések, de mindkettőből máshogy tudsz profitálni. A csoportos folyamat előnye leginkább “a nem vagyok egyedül” érzésben jelenik meg, megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor 6-8 másik ember támogat a nehézségeiddel való megküzdésben hétről hétre. A csoportok indulásáról szintén az Instagram oldalamon tudsz legegyszerűbben értesülni. A csoportos önismereti folyamat árazásáról szintén e-mailben tudsz érdeklődni.

Változtatni szeretnék

Azért vagyok itt, hogy segítsek, hogy támaszkodhass rám a nehézségeikkel való szembenézés alatt. Ha úgy érzed, eljött a változás ideje, és szeretnél professzionális segítséget kapni, fordulj hozzám bizalommal. Üléseinket online, vagy Budapesten az első kerületben tartjuk, személyesen.